Clean Slate Root Recenze | Bližší Pohled Na Tento Slibný Produkt | Detox Drops

Clean Slate Root Recenze | Bližší Pohled Na Tento Slibný Produkt

5.0 rating

Hromadění těžkých kovů v lidském těle je často následkem vystavování se průmyslovým chemikáliím, vodě, potravinám či jiným látkám, které mohou v nadměrném množství vést k otravě těžkými kovy.

Přestože jsou některé těžké kovy, jako je železo, zinek, chrom, měď a mangan, nezbytné pro správné fungování tělesných funkcí, mohou být nebezpečné, pokud se v těle vyskytují v nadměrném množství.

Těžké kovy se mohou do vašeho těla dostat různými způsoby. Můžete je přijmout požíváním potravin, vdechnutím či vstřebáním kůží.

Detox od těžkých kovů může pomoci předejít řadě chronických onemocnění u lidí, kteří jsou často vystavováni těžkým kovům, byť jen v malé míře. Díky této metodě lze omezit hromadění těžkých kovů v těle a snížit tak míru rizika neurologických, kardiovaskulárních a ledvinových poruch a dalších zdravotních potíží.

Zeolity patří mezi nejúčinnějších sloučeniny vhodné k odstraňování toxických látek z těla a detoxikaci od přebytečných těžkých kovů. Clean Slate využívá zeolity jako účinnou detoxikační metodu. Přečtěte si naši recenzi Root Clean Slate a zjistěte, zda je tento produkt pro vás ten pravý.

Co je zeolit?

Sauberer Schiefer Tropfen

Termín „zeolit“ pochází z řeckého „zeo“ (vařit teplem) a „litos“ (kámen). Jedná se v podstatě o vulkanický, esenciální stopový minerál, který postupně vzniká reakcí lávy a sopečného popelu s mořskou vodou. To vede k vytvoření záporně nabité sloučeniny s pevnou „klecovou“ formou, známé pod názvem zeolit.

Sopky jsou jedním z největších zdrojů toxických látek, které jsou uvolňovány do životního prostředí. Jak je ovšem známo, příroda se dokáže sama léčit a zeolity jsou jejím hlavními pomocníky při odstraňování přírodního toxického odpadu.

Bylo zjištěno, že forma zeolitu zvaná klinoptilolit je jedním z nejúčinnějších minerálů k odstraňování enviromentálních toxinů, jako jsou těžké kovy, z lidského těla a životního prostředí. Má hexagonální molekulární strukturu, která mu dává schopnost fungovat jako filtr.

Klinoptilolit se po staletí používal k filtraci vzduchu, vody a řadě sanačních projektů k odstranění toxinů z životního prostředí. Vzhledem ke schopnosti tohoto minerálu vázat se na sloučeniny, jako je čpavek a dusičnany, se také používá v zemědělství a k výrobě podestýlek pro kočky.

Clean Slate používá klinoptilolit jako způsob detoxikace, avšak místo používaní přírodního klinoptilolitu v jeho přirozené práškové podobě učinila společnost krok vpřeď a rozbila šestihrannou strukturu minerálu tak, aby byl rozpustný ve vodě a dostatečně malý na průchod do buněk těla, kde může účinněji odstraňovat toxiny. 

Jak zeolite funguje?

Zeolit je negativně nabitá, pórovitá látka a většina kontaminantů, jako jsou radiace, těžké kovy a pesticidy, má kladný náboj, molekuly zeolitu je přitahují a vtahují do své pevné struktury.

Zeolity odstraňují perzistentní těkavé organické sloučeniny

Root Clean Slate’s Clinoptilolite Drops obsahuji molekuly zeolitu, které jsou dostatečně malé na to, aby prošly skrze střevní stěnu do krevního oběhu. Mohou se vázat na perzistentní těkavé organické sloučeniny, jako jsou bakteriální biotoxiny, organické polutanty atd., a účinně je odstraňovat, což pomáhá předcházet celé řadě zdravotních problému.

Tyto škodlivé sloučeniny jsou zachycovány v kleci podobné struktuře minerálu a následně bezpečně vyvedeny z těla. Jedná se tedy o pasivní metodu systémové detoxikace.

Četné výhody detoxikace od těžkých kovů

Pokud jste nikdy nezkusili detoxikaci od těžkých kovů, pravděpodobně vás zajímá, zda se to vůbec vyplatí a jaké změny můžete očekávat. V tomto článku se dočtete o hlavních výhodách kapek Clean Slate Zeolite Drops.

Eliminace enviromentálních toxinů a léčba zdravotních onemocnění

Studie prokázaly, že mnoho nemocí, včetně onemocnění ledvin, poškození kostí, vysokého krevního tlaku, onemocněni jater, rakoviny a mnoha dalších, je způsobeno hromaděním toxinů a těžkých kovů v těle.

S přibývajícím časem mohou tyto kovy způsobit oxidaci buněk, která vede k poškození okolních tkání a stimuluje zánětlivou reakci těla. Kapky Clean Slate odstraňují škodlivé látky z těla a poskytují prevenci před nemocemi a zdravotními problémy.

Tyto klinoptilolitové kapky odstraňují z těla následující toxiny:

• Bakteriální biotoxiny

• Plastové zbytky

• Insekticidy a pesticidy běžně používané ke konzervaci ovoce a zeleniny

• Toxiny z kvasinek a plísní

• Virové částice

• Karcinogeny

Přírodní způsob pro podporu imunity

Těžké kovy a toxiny mohou výrazně zatížit imunitní systém. Místo boje se škodlivými bakteriemi a viry se bude váš imunitní systém soustředit na odstraňování těchto toxických materiálů z vašeho těla.

Používáním zeolitových klinoptilolitových kapek Clean Slate docílíte účinného odstranění toxického odpadu z těla a zmírníte zátěž pro váš imunitní systém.

Dobrý vliv na endokrinní soustavu

Hypothalamus a epifýza společně kontrolují pocity hladu, žízně a sexuální touhy. Mimo to ovlivňují tzv. „biologické hodiny“, hladiny hormonů, cirkadiánní rytmy, hladiny kortizolu a tělesný potenciál pro fyzickou odolnost.

Jelikož je epifýza nejcitlivější částí endokrinního systému, těžké kovy, jako je především fluor, mohou zvýšit její náchylnost k poškození. Jednou z nejčastějších příčin špatné funkce epifýzy je kalcifikace. Fluorid přenáší do mozku hliník, který se následně hromadí v epifýze.

V důsledku tohoto procesu rostou ve žláze krystaly fosfátu, žláza tvrdne, produkuje méně melatoninu a nefunguje tak, jak by správně měla.

K zajištění správné funkce a k léčbě epifýzy je třeba z mozku odstranit přebytečný hliník a fluor. Je-li činnost této žlázy narušena, objevují se příznaky, jako je vyčerpání, nespavost, deprese a další duševní potíže.

Obnovení energie

Pokud z vašeho těla odstraníte těžké kovy, určitě pocítíte změnu v hladině vaší energie. Jsou-li vaše buňky plné toxických látek, vaše tělo soustřeďuje veškerou svou energii k jejich likvidaci. Pokud však sázíte na zeolit a zdravý životní režim pro vypořádání se s těžkými kovy, budete mít mnohem více energie, kterou budete moci vynaložit na jiné aktivity.

Péče o duševní zdraví a nervový systém

Těžké kovy mohou snadno procházet hematoencefalickou bariérou. Přemíra toxických kovů je škodlivá ve všech oblastech lidského těla, avšak obzvláště nebezpečné je jejich hromadění v mozku. V mozku dochází k neustálým elektrickým nervovým signálům mezi nervovými buňkami. Jedná se o způsob, kterým mozkové buňky komunikují a spolupracují na řízení tělesných procesů.

Tento proces funguje přirozeně a spolehlivě ve zdravé mozkové tkáni. Pokud jsou však neurony obklopeny mozkovou tkání, která je kontaminována těžkými kovy, dochází k elektrickým zkratům.

Těžké kovy vyčerpávají tyto elektrické impulsy, podobně jako vybíjejí přední světla od vašeho automobilu vaši baterii, pokud je necháte zapnuté přes noc. Jsou-li elektrické impulsy našeho mozku takto vytěžovány, může dojít k poškození jejich funkce, což může vést k různým duševním onemocněním, jako je například deprese.

Odstranění toxinů tudíž může obnovit přirozené impulsy vašeho nervového systému.

Antimikrobiální výhody

Klinoptilolit je skvělým doplňkem stravy pro efektivní detoxikaci od těžkých kovů a částic jaderného záření z těla. Klinoptilolit je silné antimikrobiální činidlo, které dokáže likvidovat i ty nejnebezpečnější patogeny. Díky své schopnosti vázat se na tyto mikroorganismy odstraňuje dokonce i škodlivé bakterie a tím vyvažuje váš střevní ho mikrobiom.

Co se skrývá za názvem Root Clean Slate?

Skutečností je, že environmentální toxiny jsou všude a není před nimi úniku. V současné době je průměrný Američan vystaven přibližně 80 000 toxinům každý den. Root Clean Slate je společnost zaměřená na zdravý životní styl a wellness, která si zakládá na detoxikaci a zdravé stravě.

Společnost Root Clean Slate používá zeolit zvaný klinoptilolit k odstranění toxinů z těla s cílem předejít nemocem a zdravotním komplikacím způsobeným hromaděním toxinů v těle. Společnost Root Clean Slate nabízí tyto tři vlajkové produkty:

• Zeolit Klinoptilolitové detoxikační kapky

• Zero In Capsules – kapsle pro správnou funkci mozku a zlepšení duševního zdraví

• Restore – podporuje optimální stav střev

Zdravotní a wellness společnost založená profesionály

Všechny produkty značky Root Clean Slate jsou organické, bezlepkové, veganské a bez GMO. Clayton Thomas společně se svou manželkou a obchodní partnerkou, Dr. Christinou Rahm Cookovou, Ph.D., jsou držiteli mnoha patentů a zkušenými odborníky na nutraceutika, prodej a distribuci zdravotnických produktů a spotřebitelskou vědu.

Toto duo vytvořilo společnými silami tým vědců a profesionálů s názvem Root, aby přinesli ultimátní zcela přírodní řešení běžných neduhů, které trápí lidstvo.

Značka byla vytvořena na čtyřech základních hodnotách: vzdělání, jednoduchost, integrita a autenticita, aby inspirovala lidi ke zlepšení jejich životní úrovně pomocí účinných řešení a hlubšího porozumění holistickému wellness.

Root Clean Slate Ingredience

Pokud jde o účinnou a efektivní detoxikaci, je produkt Clean Slate jasným vítězem. Při příležitosti vzniku tohoto produktu vyvinula společnost patentovanou metodu polarizace a frakování a nešetřila na nákladech, aby zajistila špičkovou kvalitu svého výrobku.

Fragmenty klinoptilolitu

Clean Slate obsahují směs mikronizovaných úlomků stopových minerálů se značným množstvím biologicky dostupného oxidu křemičitého a přírodní klinoptilolit získaný z jednoho z nejčistších dolů na světě. Tyto doly poskytují 97 procent klinoptilolitu a tři procenta bentonitu.

Oxid křemičitý je stopový prvek, který vašim pojivovým tkáním, jako je kůže, chrupavka, kosti, šlachy, krevní cévy a vlasy, dodává pružnost, flexibilitu a sílu. Kromě toho je oxid křemičitý nezbytný pro tvorbu kolagenu, nejrozšířenějšího proteinu v lidském těle.

Tým Root vsadil na klinoptilolit a vyvinul recept, který nabízí všechny výhody přírodního krystalu skrze oxid křemičitý se začleněním charakteristiky klinoptilolitu do nanotechnologického bioinženýrství.

Obohaceno o minerály a stopové prvky

Tělo je důležité posílit nejen detoxikaci, ale také minerály a stopovými prvky. Proto do svého produktu zakomponovala společnost Root Clean Slate minerály z Velkého solného jezera. Obsah vitaminu C zlepšuje propustnost membrány a nabízí lepší stabilitu.

Root Clean Slate vedlejší účinky

Jelikož se jedná o čistě přírodní produkt, nemá žádné vedlejší účinky. Klinoptilolit je obecně brán jako bezpečný a je klasifikován jako potravinářská přídatná látka. Nemá žádné negativní vedlejší účinky a nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Produkt funguje na bázi odstraňování škodlivých znečišťujících látek z těla. Tato pasivní eliminace toxinů umožňuje tělu lépe fungovat. Jakýkoli „dopad“, který se může jevit jako špatný, je pravděpodobně snahou vašeho těla vyloučit ze sebe škodlivý odpad.

Měli byste však mít na paměti, že může způsobit dehydrataci. Ujistěte se proto, že při užívaní těchto kapek dodržujete správný pitný režim.

Jsou produkty společnosti Root Clean Slate legitimní a účinné?

Váháte-li, zda jsou produkty značky Root skutečně legitimní, pak vás rádi ujistíme, že ano. Společnost Root Clean Slate je legitimním podnikem v čele s týmem vědeckých odborníků.

Zaměřuje se na poskytování přírodních řešení pro podporu správného fungování tělesných funkcí a všechny její produkty jsou vědecky podporovány. Studie účinků zeolitu v praktickém použití prokázala, že se jedná o účinný minerál při odstraňování toxinů z těla, což potvrdilo spolehlivost produktu Clean Slate.

Kromě toho si produkt získal několik pozitivních recenzí od zákazníků, kteří převážně hodnotili kapky Zeolite Clinoptilolite jako účinné. 

Jak se společnost Root Clean Slate osvědčila?

K jedné recenzi na blogu Meet Caleb Wright se objevilo několik komentářů od uživatelů, kteří dekovali jejímu autorovi za výborné doporučení. Mnoho z nich spatřilo úplné zmizení příznaků nemocných jater.

Jiní uživatelé uvedli, že jim kapky Clean Slate pomohly lépe usínat či zmírnit příznaky lymeské nemoci. Jeden zákazník dokonce uvedl, že pocítil úlevu od příznaků roztroušené sklerózy!

Ačkoli na internetu zatím není mnoho recenzí, je důležité si uvědomit, že je produkt na trhu relativně krátce, a že se výsledky projeví až po určité době. Vzhledem k tomu, že značka neustále roste, se nepochybně brzy objeví příliv pozitivních ohlasů.

Závěr

Toxiny jsou všude. Jsou ve vzduchu, který dýcháme, v potravinách, které jíme, a ve vodě, kterou pijeme. Tyto toxiny a těžké kovy mohou způsobit vážné narušení normálních tělesných funkcí. Z tohoto důvodu se detoxikace stává čím dál více populární.

Toxicita těžkých kovů může způsobit řadu vážných onemocnění, které často narušují váš spánkový režim, zvyšují riziko zánětů a zatěžují váš imunitní systém. Převezměte kontrolu nad svým zdravím s pomocí zeolitu již dnes!

Ve Zeolite for Detox jsme odhodláni poskytovat vám informace, které jsou pravdivé a pomáhají vám převzít kontrolu nad svým zdravím díky přírodním prostředkům.

Chcete-li zažít nevšední detoxikační zážitek, měli byste vyzkoušet kapky Clean Slate Zeolite Clinoptilolit Drops, které zbaví vaše tělo těžkých kovů a toxinů. Navštivte naše stránky ještě dnes a získejte přístup k bonusům a speciálním nabídkám na tento neuvěřitelný produkt!

Recent Content

error: Content is protected !!